Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Τι μπορεί να θεραπεύσει το Reiki;


To Ρέικι είναι μια ενεργειακή θεραπευτική τέχνη που επιφέρει χαλάρωση και γαλήνη. Είναι εξαιρετικό στο να αποτοξινώνει το σώμα και να ενισχύει όλες τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού, να γεμίζει το σώμα με ζωτικότητα και καθαρή ενέργεια, να καθαρίζει τις αρνητικές σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα, φέρνοντας χαρά και φωτεινότητα.
Η θεραπεία με τη συμπαντική ζωτική ενέργεια (Ρέικι) είναι ολιστική: επενεργεί στο φυσικό, στο συναισθηματικό, στο νοητικό και στο πνευματικό επίπεδο. Επίσης, η συμπαντική ζωτική ενέργεια διαθέτει τη δική της Ανώτερη Ευφυΐα και, καθώς διοχετεύεται στο σώμα του δέκτη, πηγαίνει εκεί όπου υπάρχει ανάγκη.
Σε μικροπροβλήματα και όπου υπάρχει πόνος, το Ρέικι είναι πολύ αποτελεσματικό: ελαττώνει ή εξαφανίζει τον πόνο. Πονοκέφαλοι και ημικρανίες, πονόκοιλοι, προβλήματα και πόνοι στον αυχένα, στα γόνατα, στην πλάτη και τη μέση αντιδρούν πολύ καλά στο άγγιγμα του Ρέικι. Το Ρέικι καταπολεμά, επίσης, το κρύωμα και όλα τα συμπτώματά του, καθώς και πολλές άλλες ‘μικροασθένειες’.
Και σε σοβαρότερα όμως προβλήματα, όπως λ.χ. καρδιοπάθειες, σκλήρυνση κατά πλάκας, διαβήτη και καρκίνο, η θεραπεία Ρέικι είναι αποτελεσματική. Μειώνει τις παρενέργειες της ‘συμβατικής’ ιατρικής (π.χ. των ισχυρών φαρμάκων, της χημειοθεραπείας και των ακτινοβολιών) και ενισχύει όλα τα θετικά αποτελέσματα. Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με ψυχοθεραπεία και ψυχανάλυση. Δεν είναι τυχαίο ότι ένας αυξανόμενος αριθμός γιατρών και ψυχολόγων εκπαιδεύονται στο Ρέικι και το συνδυάζουν με τις δικές τους μεθόδους για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Αν και ο πρακτικός του Ρέικι δεν μπορεί να εγγυηθεί κάποιο αποτέλεσμα και δεν υπόσχεται ποτέ θεραπεία, χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποστηρίζουν πως το Ρέικι έχει θεραπεύσει κάθε γνωστή ασθένεια και έχει επιλύσει κάθε πρόβλημα, μικρό και μεγάλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου